Welkom op BeurZ.com,

​Beleggers verliezen zwaar op de beurs. Al voor de crisis verloor, volgens een onderzoek van professor Penning, 90% van de particuliere beleggers geld op de beurs. Banken blijken niet zo betrouwbaar als gedacht en beleggingsproducten worden zelfs door de uitgevende instanties niet begrepen.

Het is daarom tijd voor onafhankelijke informatie als tegenwicht voor de desinformatie die we tot op heden voorgeschoteld kregen. Vandaar het initiatief www.BeurZ.com. Het beursgebeuren twee keer per week verhelderend in uw mailbox. www.BeurZ.com voegt in deze onzekere beurstijden iets moois toe aan het huidige aanbod aan financiële beurs nieuwsbrieven. Op hoofdlijnen krijgt u twee keer per week de belangrijkste opinies en artikelen van ons toegestuurd. In plaats van een stortvloed aan mails ontvangt u 2 keer per week een duidelijk beursoverzicht. Wat is tegenwoordig belangrijk en wat niet? www.BeurZ.com bespaart u veel tijd, iedere week weer.

U hoeft niets meer te missen en blijft geïnformeerd. En het kost u geen cent. Veel mooier kan het niet worden.

Na inschrijving ontvangt u gratis het Goud Rapport, in het Nederlands geschreven door Tom Lassing


PS. heeft u een KPN , Telenet of Belgacom gerelateerd email adres dat is de kans groot dat u nooit of onregelmatig mail van ons ontvangt.  Open daarom een gratis gmail adres via google mail


Wij nemen Uw privacy zeer serieus. U kunt ons volledige privacy beleid hier lezen. © 201​8 Beurz.com, "Beurz" en "Beurz Week" zijn handelsmerken die gebruikt worden door Beurz.com. Door het invoeren van gegevens gaat u akkoord met de voorwaarden die u hier kunt vinden. Door het invoeren van uw email adres gaat u ook akkoord met het abonneren op de gratis Beurz Nieuwsbrief.