Amerika heeft ons verraden

By Tom Lassing / 23 november 2013

Na de Tweede Wereldoorlog is afgesproken dat de dollar de wereldmunt zou worden. Alle andere munten zouden aan de dollar gekoppeld worden. De dollar zou echter een eerlijke munt blijven met een inwisselbaarheid van 1 ounce goud voor 33 dollar.
Eind jaren zestig begonnen de Europese landen en vooral Frankrijk zich af te vragen of Amerika nog wel eerlijk was.
De Franse president De Gaulle besloot Amerika te testen door daadwerkelijk goud voor dollars te vragen.
Nixon reageerde door ‘tijdelijk’ de inwisselbaarheid stop te zetten. Het was iedereen duidelijk, Amerika speelde al lang niet meer eerlijk.
Amerika had echter een machtig leger en was een deal aangegaan met Saudi-Arabië. Olie was wereldwijd alleen nog in dollars te verhandelden. In ruil voor die deal beloofde Amerika de leidende kliek in Saudi-Arabië aan de macht te houden en te beschermen.
Saoedi-Arabië was indertijd de sturende kracht achter de OPEC.
Wie olie wilde hebben, moest dollars hebben. Er waren daarom wereldwijd enorm veel dollars nodig en Amerika was maar al te graag bereid enorme hoeveelheden dollars in omloop te brengen. Ondanks het goudbedrog kwam er dus geen harde vuist tegen het bedrog van Amerika.
Toen Saddam Hoessein aangaf dat hij olie in Euro’s zou gaan verhandelen, was zijn lot bezegeld.
Hetzelfde overkwam Ghadaffi toen deze aangaf een ‘gouden’ Dinar uit te gaan geven. De enige munt ter wereld die gedekt zou worden door goud.
Het was binnen een jaar gedaan met Ghadaffi.
Amerika is géén vriendelijk land meer. Wie serieus aan de macht van Amerika gaat knabbelen zal omgebracht worden.
Toen er in de tijd van Bush junior sprake was van het eventueel aanklagen van Amerikaanse soldaten in het Internationale Hof te Den Haag, gaf Bush aan dat hij in dat geval desnoods Nederland binnen zou vallen.
Is dat een bondgenoot? Amerika is momenteel als een despoot de wereld aan het regeren. Amerika wordt op haar beurt geregeerd door een kleine kliek van extreem rijke bankiers die politici aan alle kanten sturen en vertellen wat ze moeten doen.
De NSA is geen geheime dienst die per ongeluk veel te ver is gegaan. Het was beleid om zich van geen enkele wet nog iets aan te trekken. Dat gaan ze ook in de toekomst niet doen. De geest is uit de fles. Onder dit regime zal men nooit serieus terug gaan naar wettelijke grenzen. We zijn nu in feite op het niveau van nazi Duitsland 1935… De wetteloosheid regeert. De staat kan alles doen, het volk steeds minder.

Bron: BeursBox.nl Amerika heeft ons verraden

Leave a comment: