Correctie voorbij. Nu al!

Dinsdag vertelde ik u in dit artikel dat goud en zilver vanaf het weekend een correctie hadden ingezet. En dat goud- en zilveraandelen vanaf dinsdagmiddag aan de beurt waren.

Dat gebeurde ook.

Toen ik woensdag vanuit Verona terug naar huis reed, besloot ik om fors te gaan bijkopen als de koersen van onze extra tips die middag opnieuw lager zouden noteren. Dat gebeurde echter niet.

En gisteren zagen we de goudprijs én de koersen van goud- en zilveraandelen terug omhoog knallen.

Correctie voorbij. Nu al!

Vanmiddag bijkopen
Als een correctie zó snel en zó hardhandig de kop wordt ingedrukt, dan geeft de markt een duidelijke boodschap af. Dan moet je niet te lang meer wachten.

Ik ga daarom vanmiddag bijkopen.

Vandaag drie nieuwe EXTRA TIPS
Vandaag stuurden we twee nieuwe extra tips voor de allerbeste goudaandelen naar onze TopAandelen-abonnees.

En we stuurden vandaag voor het eerst een extra tip voor een ijzersterk zilveraandeel uit. Naar onze TopAandelen-jaarabonnees.

Wij verwachten voor goudaandelen ongelofelijke koersstijgingen. Maar we verwachten dat onze zilveraandelen nog véél harder in koers zullen stijgen!

Nu maar liefst NEGEN extra tips!
Negen extra tips. Van aandelen die duizenden procenten in koers gaan stijgen. Dat pak je (bijna) allemaal mee als je nu TopAandelen-abonnee wordt.

Wacht nu niet te lang meer, want de koersen van deze aandelen willen maar één richting uit. Omhoog. Fors omhoog! Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

6 thoughts on “Correctie voorbij. Nu al!

 1. Niets van geloven van die man. Grote verliezen boek je met die kerel. Achteraf heeft hij zogezegd altijd gelijk. Kijk eens naar de koers van Denison Mines Uranium Energy Corp, China Automotive, Ardmore Shipping. J. H. is een fantastische kerel die het altijd beter weet dan de rest. Een trackrecord kan hij niet voorleggen want hij noteert zwaar in het rood. Oplichter eerste klas.

 2. Ik heb hem een tijdje gevolgd; kreeg op een gegeven moment vertrouwen in hem en ben hem gaan volgen met mijn beleggingen.
  Ik heb van weinig dingen spijt in mijn leven, maar van deze keuze wel.
  Alleen maar geld verloren!
  En dat laatste blijft altijd je eigen keuze…….

 3. Tsja, je moet altijd kritisch blijven. en nooit al je eieren in 1 mand leggen. Eigenlijk vind ik het net goed dat je verlies hebt gedraaid. want beleggen in uranium is beleggen in zaken waar we niet verder mee willen. Ik beleg in windenergie en heb daar al een aardig rendament gemaakt in een tijd van dalende beurskoersen…

 4. Een goede prater kan ook veel goed praten. 1) luister of lees en maak je eigen beslissingen. 2) zie of zijn verhaal ook echt werkt zo niet blijf uit de buurt 3) gebruik zijn advies om het juist niet te doen. Maar leef je lang genoeg dan krijgt hij mogelijk toch gelijk want het duurt soms even. Goud was lang koud maar wordt nu toch wat warmer maar niets gaat recht omhoog.
  Koop wanneer het laag is en verkoop wanneer het hoog is. Iedereen weet het maar hoe velen kunnen dat ook werkelijk doen. Mogelijk niet meer dan 5%. Dammers gaan soms op hun handen zitten om maar geen domme zet te doen. Beleggers moeten soms ook inhouden zowel met kopen als ook met verkopen. Snel rijk willen worden werkt soms averechts . Ik probeer te leren maar nog meer om af te leren qua beleggen.

 5. Ik las op een beursforum iets over een Russische goudmijn, is zoiets aan te raden of liever meer op een westers aandeel richten? De link plaats ik niet want ik weet niet of dat is toegestaan.

 6. Je moet één ding goed onthouden : een beursanalist is iemand die vandaag op een verantwoorde verstandige manier kan uitleggen waarom zijn voorspelling van gisteren niet is uitgekomen.
  Groetjes,
  Raf

Reacties zijn gesloten