Crypto’s en dan? (Ferry van der Spank)

By Tom Lassing / 24 december 2017

Van de trouwe lezer Ferry kreeg ik deze mail en ik mocht de mail even doorzetten naar u, de lezer van Beursbox.
“Ik volg jou al jaren en ben inmiddels ook een paar keer op een info avond bij jou in Best geweest.

Dank voor al je info m.n. rond de Pillar crypto maakt dat ik de volgende info met je wil delen.
Volgens mij kijk je hier al maar mocht het niet zo zijn dan is deze site geweldig om te zien hoe de crypto’s ‘bewegen’- https://www.worldcoinindex.com/
Hier kun je duidelijk opmerken dat de nooduitgang voor velen als hun munt daalt terug naar de Bitcoin of Ether is. Zodra er dan weer rust is, vloeit het kapitaal weer andersom.
Ondanks dat de Pillar 3 jaar op slot zit, kun je hier zien dat die coin al een aardige rit gemaakt heeft.
Via trends (zit in menu) kun je dagelijkse grootste klimmers en dalers volgen. Wat ook een tip is als iemand er de tijd voor heeft, is dan zo’n coin op te nemen – het vereist wat oefening maar gaat mij geweldig af. Je ziet ook duidelijk de omzet per exchange etc.
Bij iedere munt afzonderlijk kun je eenvoudig zien op welke exchange de coin verhandeld wordt. Daar kun je makkelijk een log-in maken en dan in die munt handelen.
Recent ben ik op bitfinex begonnen, maar dat is echt geen aanrader. Bittrex en Poloniex zijn eenvoudig en goed opgezet.

Kijk ook eens naar deze Canadees die via Facebook massaal mensen aanstuurt en zo de handel in coins een self fulfilling prophecy maakt! Ze hebben hem al een show aangeboden te gaan maken er zijn meer van deze ondernemers zoals Teeka Tiwari google hem maar eens o.a. deze -“

Leave a comment: