De goudmarkt staat op ontploffen

Naar aanleiding van onderstaand filmpje ontving ik vorige week een mail van een lezer, die zich afvroeg hoe het toch mogelijk is dat je in de reguliere media geen enkele kritische noot leest over de rare toestanden met het Bundesbank goud.httpv://www.youtube.com/watch?v=7RLhpkaIC7g

De intelligente reguliere media schrijft hier echter sinds kort over. Reuters meldde op 17 januari dat de Duitse financiële toezichthouder Bafin een onderzoek is gestart naar manipulatie van de goud- en zilverprijs. En dat ze dit ziet als een veel ernstiger misdrijf dan manipulatie van LIBOR-rentes (wat ook logisch is).

En de Financial Times is vorige week eindelijk ook ontwaakt! Het schreef vorige week in dit behoorlijk cynische artikel dat als je goud wilt kopen, je toch maar beter de les van de Bundesbank in je achterhoofd houdt. Dat je vooral geen Comex, bank of aanbieder van ETF’s moet vertrouwen, maar dat je fysiek goud en/of zilver moet kopen.

Lees verder → De goudmarkt staat op ontploffen

One thought on “De goudmarkt staat op ontploffen

  1. Mijn god, als je dit leest, kan de wereld er over een jaartje wel eens heeeel anders uit zien. Het sprookje van USA rijkdom staat op springen!

Reacties zijn gesloten