De ouwetjes begrijpen het niet

Net zoals er nog altijd enkele overlevende bejaarden zijn die Internet weigeren te gebruiken, zo zijn er nu problemen voor de volgende generatie ouderen. Ze begrijpen Crypto technieken niet en geloven slechts wat ze er op het journaal over horen.
Daar horen ze dat bitcoins alleen maar bestaan voor de misdaad en dat bitcoins nooit geld kunnen worden omdat de koers teveel schommelt.
Dat kán allemaal waar zijn, maar het is totaal niet relevant.
Bitcoin is namelijk min of meer de eerste en zeker de meest bekende toepassing van de blockchain techniek. Succes heeft vele vaders en recent zag ik al iemand die beweerde dat blockchain al vreselijk oud is… kan zijn, maar nu pas is blockchain zo ver dat we er in kunnen gaan geloven dat het in de toekomst de wereld gaat veranderen.
Munten vanuit de blockchain is slechts één van potentieel duizenden mogelijke toepassingen!
Bitcoin als munt is dus voor de toepassing van de techniek niet zo heel relevant.
Vertrouwen is wat de blockchain de wereld te bieden heeft.
Vertrouwen dat de laatste jaren op alle fronten en zeker door de overheden, industrie, voedselsector en bankensector niet gegeven werd.
De blockchain techniek kan ons als consumenten dat vertrouwen weer terug geven en u begrijpt wel wat dat met de oude manieren van zakendoen gaat doen. Die zullen we bij een vrije keuze dan massaal gaan negeren. Waarom zaken regelen via een eventueel criminele notaris, terwijl de blockchain een veel zekerder vastlegging doet? Waarom uw gegevens in handen van de overheid of banken geven, terwijl u onder blockchain uw eigen kluisbewaarder kan zijn? Onze gegevens liggen op dit moment op straat. Blockchain kan dat veranderen.
Wat zit er in voedsel? Blockchain kan fraude enorm veel moeilijker gaan maken en producten en productinhoud veel zichtbaarder maken. Heel die ei kwestie van laatst was niet nodig geweest met de blockchain.
Laat dus los wat u denkt te weten over het gebruik van bitcoin. Het is waarschijnlijk onzin en in de wereld gebracht om u in verwarring te houden. De bestaande partijen willen deze enorm verstorende (disruptive) technologie liever niet een succes zien worden. Het ondermijnt immers hun machtige bestaande positie. In het Cryptorapport leest u wat de techniek kan gaan brengen.

Bron: BeursBox.nl

One thought on “De ouwetjes begrijpen het niet

  1. “Ze weigeren Internet te gebruiken, de ouwetjes begrijpen het niet (?)…. ” Geloof maar dat het bij de meeste ‘ouwetjes’ geen kwestie is van niet willen begrijpen! Qua ouderdom, Alzheimer en dementie kunnen zij fysiek of geestelijk amper nog iets begrijpen, laat staan verwerken! Denk jij nu echt dat uw geheugen / hersenen, bij het ouder worden er op vooruit gaan? In de meeste gevallen niet, trouwens dat ervaar ik zelf ook.Trouwens, waarom of waarvoor zou ik mij nog druk maken over (veel) geldbezit, voor mijzelf?… Ik denk het niet! Met wat geluk leef ik (statistisch gezien) nog 15 à 20 jaar, de room is al even van de soep. Met een eigen (bescheiden) dak boven mijn hoofd en het tussendoor hamster van enkele (gouden en zilveren) appeltjes voor de dorst, idem wat cash in de koelkast (i.v.m moeilijkere financiële tijden) kan en zal ik ook zonder bitcoins mijn hoofd wel boven water weten te houden. Ondanks een scheiding en enkele andere financiële aderlatingen, heb ik steeds zelf voor mijn ‘natje en droogje’ moeten zorgen. Niet dat ik in nu in mijn geld kan zwemmen (kwestie is, ik ben geen doelbewuste ‘strever’ en.. zou ik dat wel willen?) Het is mij tot op heden best gelukt (deels via beurs verrichtingen) om goed, zonder schulden of stress te leven!

Reacties zijn gesloten