• Home  / 
  • Financiële producten

Financiële producten

Crypto exchanges

hitbtc.com

 

Goed nieuwsbeleggen
Goednieuws beleggen is een unieke trading strategie, geschikt voor een selecte groep serieuze korte termijn beleggers met een lange termijn visie. U belegt continue in aandelen die recentelijk positief in het nieuws zijn geweest en fundamenteel goed beoordeeld worden.

Een bank buiten de eurozone.

Met bail-in’s die op de loer liggen dankzij de financiële problemen in Europa is de Euro Pacific Bank een uitkomst. Gelegen in  St. Vincent is deze bank buiten het bereik van de grijpgage handen van de centrale banken hier in Europa. U bepaalt toch ook zelf wanneer u naar de kapper gaat?  Als een “haircut” komt blijft u buiten schot met deze bank. U krijgt een bankpasje waar u hier mee kan pinnen. Klik hier voor meer informatie.

 

Masterclass Opties Basis

  • Verschil in risico tussen Long/Short Call en Put.
  • Optiegrieken: waaronder de delta.
  • Hoe extra rendement te maken op aandelen.
  • Hoe aandelen met korting te kopen.
  • Optiestrategieën goed toe te passen: zoals call- en putspreads, straddles, strangle, credit- en debitspreads.
  • Verschillende strategieën toe te passen in diverse markten: Bullish, Bearish en Neutral.
  • Zelfstandig succesvol beleggen in opties.
  • In groepjes passende opdrachten/case studies te doen.

http://optieacademy.nl/

 

Een Debit Card, gedekt met uw eigen goud
Met die wereldwijde service weet Euro Pacific Bank een uniek product in de markt te zetten. U kan overal ter wereld uw geld opnemen.
Kijk hier voor meer informatie.

TopAandelen
TopAandelen is een beleggingsservice, gespecialiseerd in de selectie van ondergewaardeerde aandelen van bedrijven die zeer goed presteren en een sterke financiële positie hebben.

In een gratis rapport vertellen wij precies welke criteria wij hanteren voor het selecteren van onze aandelen. U kunt daarmee zelf beoordelen of wij inderdaad grondig en doordacht te werk gaan bij het selecteren van aandelen. Daarnaast is het sowieso handig en leerzaam voor iedere belegger! Klikt u hier voor meer info.


Super Optie Rapport
In het Super Optie Rapport geven we u een kant en klare strategie om u tijdig te beschermen tegen een forse beursdaling of zelfs een beurscrash. Een tijdloze, dus levenslang bruikbare strategie voor een vriendenprijs! Bij een abonnement op TopAandelen ontvangt u dit rapport als bonus.


De Amerikaanse obligatiemarkt staat op springen!

In ons obligatierapport geven we u precies aan waarom de Amerikaanse obligatiemarkt een zeepbel is die ieder moment kan uiteenspatten. Een simpele, doordachte strategie waarmee u reeds op korte termijn een enorm rendement kunt behalen! Bij een abonnement op TopAandelen, WoensdagTrader of MaandagTrader ontvangt u dit rapport als bonus.


BeursAccent

BeursAccent is een beleggingsservice, gespecialiseerd in de selectie van ondergewaardeerde aandelen van bedrijven in de energiesector en in groeilanden.
12 nieuwsbrieven plus aandelen tips en positie mutaties


BeursBox

Verslaat de markt met een zeer kritische blik dagelijkse markt visie en aandelen analyse
Beursbox gratis nieuwsbrief dagelijks rond 09:00 in uw mailbox


Ganntrader

Gedegen analyseren van de financiële markten is een samenspel tussen fundamentele- en technische analyse, in combinatie met een adequate ‘meting’ van sentiment. De afgelopen tijd hebben we helaas de gevolgen kunnen zien van verkeerde beleggingsbeslissingen bij particuliere beleggers. Wij van GannTrader proberen, door middel van uitgebreide wekelijkse analyses en tussentijdse updates, het beleggen weer toegankelijk én aantrekkelijk te maken. Ganntrader


De bank van Peter Schiff

Een nieuw initiatief van Peter Schiff waarbij de rekeninghouders goud kunnen aankopen bij de Australische Mint.  http://europacbank.com 

Financiële gegevens van Amerikaanse bedrijven