GDPR – AVG

By Admin / 18 mei 2018

BeurZ wil u altijd de beste gebruikerservaring bieden. Dat hebben we altijd gedaan en dat zullen we ook blijven doen. Duidelijkheid en transparantie vinden wij daarbij erg belangrijk.

Om die reden willen wij naar u transparant zijn over de persoonlijke gegevens die wij verzamelen om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

U ontvangt dit bericht dan ook om u te informeren over ons aangepaste privacybeleid, dat op 25 mei 2018 in werking treedt. Deze wijzigingen zijn het gevolg van de striktere transparantie-eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU.

De nieuwe regels bepalen dat alle bedrijven in Europese Lidstaten verplicht zijn om meer inzicht te geven in persoonsgegevens, die zij verzamelen en hoe zij met die persoonsgegevens omgaan.

In ons privacy statement leest u hoe wij omgaan met de gegevens en welke rechten u heeft. U vindt ons privacy statement hier.

De nieuwe regels rondom uw privacy zijn automatisch ingegaan. U hoeft zelf niets te doen. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met ons.

Met vriendelijke groet,

 

Leon Berkers

BeurZ.com

 

Leave a comment: