Geld verdienen met een optiestrategie op goud

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan maar goud lijkt de beurs malaise te ontglippen, de goudprijs van steeg afgelopen week met maar liefst 7,72% en op jaarbasis is de goudprijs inmiddels al met 16,84% gestegen. Dat is dus een prima start van het jaar voor beleggers die begin januari instapte. Veel beleggers kiezen nu voor de zekerheid van goud, wij leggen u uit hoe u van deze stijging kunt profiteren.

Vooruitzicht in goudprijs.

Goudprijs zal bij de verdere verslechtering (onzekerheid) van de markt, de verkeerde geldpolitiek van centrale banken en verder escalatie in het Midden-Oosten sterk blijven. Vergeet niet dat NAVO en Rusland in Syrië letterlijk tegenover elkaar staan. Rusland en VS staan voor het eerst sinds het einde van de koude oorlog weer lijnrecht tegenover elkaar in Syrië . Er hoeft maar een vergissing of een ongeluk plaats vinden en de gevolgen zijn niet te overzien. Daarnaast zie je dat Saudi-Arabië en Iran op het punt staan van directe oorlog. Dat zie je terug in de hele regio,  Jemen, Irak, Syrië, Bahrein zelfs in Saoedi-Arabië waar veel sjiitische minderheden wonen. De tweede reden is dat Chinezen massaal op goud zijn overgestapt sinds de Chinese aandelen marketen imploderen zijn.

 

Strategie

Wij zijn bullish op de goudprijs; de goudprijs bevindt zich boven de 20 en 100 daags gemiddelde wat een bullish trend betekent. Met andere woorden wij zien een stijgende trend.

Wij gaan met opties handelen omdat een optiestrategie je redelijk goed kan indekken bij een eventuele terugval en je zodoende goed kunt beschermen. Ervaren beleggers weten maar al te goed dat je met opties op verschillende scenario’s kunt inspelen.

Wij geven u deze covered options ( gedekt) strategie GRATIS weg en bovendien leggen wij u uit wat dit betekent.

Deze strategie heeft een van te voren vastgesteld risico en je kunt aardig rendement mee behalen. Vraagt het rapport aan wij leggen het u nog eens makkelijk uit.

 

Hier aan te vragen optiestrategie op goud ter waarde van 199 euro. Om promotionele redenen wordt dit optierapport u kosteloos aangeboden door Donau Capital AG.

* Email :
* Naam:
* Telefoon:

Donau Capital heeft een inschrijving bij de registers van AFM en FSMA. Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomt. Met de aanvraag van dit rapport geeft u toestemming aan Donau Capital  AG u verder mag informeren over het product.

 

 

Technisch perspectief goud

 

Gold April 2016 (GCJ16)    1,239.4s-8.4 (-0.67%) 4:34P CST (COMEX)

Detailed Opinion as of Fri, Feb 12th, 2016

 

Show Signal Strength and Direction

Composite Indicators Signal
  TrendSpotter Buy
Short Term Indicators
  7 Day Average Directional Indicator Buy
  10 – 8 Day Moving Average Hilo Channel Buy
  20 Day Moving Average vs Price Buy
  20 – 50 Day MACD Oscillator Buy
  20 Day Bollinger Bands® Buy
Short Term Indicators Average: 100% Buy
20-Day Average Volume – 135,305
Medium Term Indicators
  40 Day Commodity Channel Index Buy
  50 Day Moving Average vs Price Buy
  20 – 100 Day MACD Oscillator Buy
  50 Day Parabolic Time/Price Buy
Medium Term Indicators Average: 100% Buy
50-Day Average Volume – 59,691
Long Term Indicators
  60 Day Commodity Channel Index Buy
  100 Day Moving Average vs Price Buy
  50 – 100 Day MACD Oscillator Sell
Long Term Indicators Average: 33% Buy
100-Day Average Volume – 31,256
Overall Average: 88% Buy
Price Support Pivot Point Resistance
1,239.4 1,224.5 1,240.3 1,256.1