Goud Doorbreekt 23.000 Euro Per Kilo Grens

Goud ging van 22,26 naar 23,23 per gram. Daarmee werd de stijgende trend van de goudprijs voortgezet. Goud steeg deze week 4,3 %. Ik weet zeker dat mensen die het goudrapport reeds aanvraagde erg tevreden zijn als ze dit bericht lezen.   In de poll van deze week over de goudprijs gaf 81% van de stemmers aan een stijging te verwachten. Vandaag zet ik de teller weer op nul om te kijken wat volgende week de stemming is.

De Euro zakt weg ten opzichte van de meer gevraagde dollar. In plaats van 1,30 vorige week,  krijg je nu nog maar 1,28 dollar voor je Euro. Onbegrijpelijk,  gezien het feit dat er alleen maar dollars worden bijgedrukt. De verklaring moeten we zoeken in de hoek van de hedge funds die posities afbouwen en/of de Chinese centrale overheid die weer dollars en T-bills zijn gaan kopen.

De Dow Jones index ligt op de magische grens van 8000.  Deze waarde wordt al getest sinds  oktober 2008. Al tijden wordt het plunge proctection team beticht van ingrijpen/ steun  rond de 8.000 waarde.

Nout Wellink, president van De Nederlandsche Bank, was zondag in het televisieprogramma Buitenhof niet positief gestemd: “Het einde van de kredietcrisis is nog niet in zicht,” vond hij. De crissisgevolgen raken de banken nu een groter aantal mensen hun huizen niet meer kunnen betalen.

Ontvang gratis het goudrapport waarmee u kunt inspelen op de stijgende goudprijzen.  Klik hier om goudrapport aan te vragen.

2 thoughts on “Goud Doorbreekt 23.000 Euro Per Kilo Grens

  1. beste,

    kan ik zomaar tekst kopieren en op mijn site kleven met mijn naam d’eronder ?? of is er auteursrecht ??

    Jan

  2. Onder bepaalde voorwaarden mag u berichten overnemen op uw site.
    Neem even contact met me op via editor (at) Beurz.com

    mvg

Reacties zijn gesloten