Helicopter Money gaat er absoluut komen

Vijf maanden geleden vertelde ik u in dit artikel waarom de Dow Jones de komende jaren naar 100.000 zal stijgen.

Helicopter Money.

Ook wel QE for the People of Direct QE genoemd. Geld printen om fors in infrastructuur te investeren en/of direct op de bankrekeningen van burgers te storten.

Om daarmee de consument weer optimistisch te maken, en zo de economie uit het slop te trekken.

 

Wereldeconomie staat er belabberd voor
Het is duidelijk dat de wereldeconomie er belabberd voor staat. Vorige week nog waarschuwde het OECD dat stevige maatregelen nodig zijn om de wereldeconomie een impuls te geven.

En gisteren publiceerde het Nederlandse CPB haar World Trade Monitor. Wereldwijde export daalde afgelopen jaar met maar liefst 14%. En is op het niveau van 2009 beland.

Geen wonder dat we in de reguliere media steeds vaker dit soort krantenkoppen zien verschijnen.

Niets heeft geholpen
De centrale bankiers lanceerden de afgelopen jaren stimuleringsmaatregelen met intelligent klinkende afkortingen als ZIRP, QE1, QE2, QE3, TLTRO, OMT en NIRP. Niets heeft geholpen. En de schuldenlast is alleen maar verder gestegen.

En dus blijft er uiteindelijk nog slechts één keuze over. Helicopter Money.

Het zal best nog een half jaartje duren, maar het gaat er komen. Want politici en centrale bankiers staan met hun rug tegen de muur.

Spaargeld zal waardeloos worden. Beurzen zullen door het dak gaan. En de koersen van goud- en zilveraandelen zullen met duizenden procenten omhoog knallen.

10 EXTRA TIPS!!
De afgelopen weken stuurden we onze TopAandelen-abonnees maar liefst TIEN extra tips.

Van de allerbeste goud- en zilveraandelen waar je de komende jaren duizenden procenten winst mee gaat maken. Dat pak je zomaar mee als je nu TopAandelen-abonnee wordt!

Wacht niet te lang!
Wacht nu niet te lang meer, want de koersen van deze aandelen willen maar één richting uit. Omhoog. Fors omhoog! Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

3 thoughts on “Helicopter Money gaat er absoluut komen

 1. Als geld waardeloos wordt en als ik u mag geloven, dan wordt het dat, wat heeft het dan nog voor zin om (goud) aandelen in bezit te hebben, die verschrikkelijk veel waard worden in waardeloos geld?

 2. Dat is goede vraag, of de correctie nu voorbij is, heb ik toch nog mijn twijfels en gisteren vrijdag 26-02-2016 de Amerikaanse KW resultaten toch positief waren, en de Beurzen ook al in de voormiddag positief gesteg
  en waren. Na de KW resultaten van Amerika begon de Amerikaanse beurzen plotseling toch terug verder te dalen, en de reden mij ook totaal onbekend was en totaal niet begreep en zeker niet verwacht had. Indien u geen online nieuwsberichten hebt, ben je hier altijd voor voldongen feiten gezet, en te laat om van positie te
  veranderen en hierdoor altijd ook verlies door leid, is dan wel vanzelfsprekend. Dag nadien, zaterdag lees ik dat de G 20 op zaterdag bijeen komen in China, om ook over de wereld economie en vooral ook over Brexit, die wel degelijk heel negatief wordt bekeken t.o.v de wereld economie. Indien het negatief referendum juni 2016 zeker en schokbeweging zal veroorzaken, staat nu al vast. Hoe dichterbij de datum komen, hoe vola
  tieler de beurzen zullen worden.

  Drachi Komt ook nog langs in 2 week van maart 2016, om de economie te stimuleren met nieuwe bijkomen
  de maatregelen, zoals de rente opnieuw te verlagen, en verwacht ook gaat vermelden dat in de nabije toe
  komst ook naar negatieve rente zal gaan, indien dit noodzakelijk zou zijn, is meestal ook zijn uitspraken op voorhand wel zal bekend maken, die hij noodzakelijk acht indien nodig en vermoedelijk ook zal vermelden, om tot het uiterste te gaan. Wegens hij de hoge spaargelden van de burgers in de economie wil laten draai
  en of terecht komt, of laten rollen. China is ook nog altijd in oog dient gehouden te worden, en Japan is het ook niet echt gunstig vooruitzichten met de economie en KW resultaten opnieuw ook geen gunstige situatie bevindt. Ben benieuwd of m,n ook met deze kunstmaatregelen van Drachi het voordeel van de economie kunnen bewerkstelligen, toch eerst nog wel wil zien.

  De burgers zullen hier wel opnieuw uitgeholt worden, i.v.m. hun spaargeld, en het is nu al inleveren op het kapitaal, wegens al te hoog belast wordt op het kapitaal t.o.v. rente rendement, die nihil begint te worden, en
  nu al meer voorheffing op kapitaal moet betalen, dan het opbrengt met de rente, of minstens meer dan 3% belasting rendement meer moet betalen t.o.v. wat het met de rente momenteel opbrengt.

 3. Goud is bij hyperinvlatie tegenhanger van ondergewaardeerd papieren geld, en bied bescherming t.o.v. van geld, dat wel zijn waarde wel behoud en tegelijk ook het goud zal blijven stijgen, en ook alternatief bied van negatieve rente. 2 de mogelijkheid is Bitcoin firtueele munt, waarop niemand direct invloed op heeft en die hierdoor in de toekomst wel degelijk nog hoger stijging zal realiseren.

Reacties zijn gesloten