Hoeveel vertrouwen heb ik in goud?

By Jack Hoogland / 17 december 2013

Dit is een vraag die ik tegenwoordig regelmatig op e-mail moet beantwoorden. Ik kan dat ook wel begrijpen, want het uitzitten van een dergelijke correctie is niet gemakkelijk.

Maar eerst wil ik even terug naar dit artikel van afgelopen vrijdag. Over hoe de Italiaanse staatsschuld wordt gefinancierd. De harde cijfers laten zien welke trucs worden uitgehaald om de steeds stijgende Italiaanse staatsschuld te kunnen blijven financieren.

Hoewel ik de cijfers niet bij de hand heb, kan ik u garanderen dat dezelfde trucs worden uitgehaald met de Spaanse staatsschuld.

Terug naar goud en zilver
Lezers vragen mij dus of ik nog vertrouwen heb in goud en zilver, alleen maar omdat de prijs door manipulatie is gedaald.

Lees verder → Hoeveel vertrouwen heb ik in goud?

Leave a comment: