Ik ben enorm positief over 2014

By Jack Hoogland / 8 januari 2014

De afgelopen dagen heb ik bij mezelf gemerkt dat ik met een enorm positief gevoel vooruit kijk naar 2014. Niet over het door politici en media gepropageerde economische herstel, maar wel over de kansen die we dit jaar als beleggers hebben.

Ik heb enorm sterk het gevoel dat er dit jaar werkelijk fortuinen te verdienen zijn. En dat gevoel is véél sterker dan het de afgelopen jaren op nieuwjaarsdag was.

Bodem (bijna) bereikt
Goud en zilver hebben reeds nu (of bijna) de bodem van hun correctie bereikt. Het zou best nog een paar maanden kunnen duren, maar werkelijk ALLES wijst erop dat in 2014 de nieuwe, definitieve stijgingsfase van deze langjarige bull markt zal aanbreken. Zodra dat gebeurt, kan het hard gaan!

Lees verder → Ik ben enorm positief over 2014

Leave a comment: