Jim Rogers over centrale banken

Youtube interview met Jim Rogers over de enorme schulden die achter de huidige problemen zitten.  De centrale banken hebben geprobeerd om het op te lossen door meer geld te drukken maar dat gaat uiteindelijk niet werken.

2 thoughts on “Jim Rogers over centrale banken

 1. Zou het niet aangeraden zijn om de CEO’s van de banken hun bonussen terug te laten betalen voor de crash die niet te vermijden valt.? NATUURLIJK is het hun schuld niet hoor
  ik ze al verkondigen maar wiens schuld dan wel ?? Onze schuld?
  Straks gaat de regering ook hun garantie voor de spaartegoeden terugdraaien en zijn we
  ons appeltje voor de dorst kwijt .De regeringen over de hele wereld hebben jarenlang geld
  uitgegeven dat er niet was, zij hebben hun gat verbrand en wij kunnen op de blaren zitten!!

 2. Vandaag woensdag 10-02-2016 blijven dan toch de beurzen doorstijgen tot na de middag, en tegelijk zijn de Franse en Italiaanse en Engeland industrièle productie tot 1,8 % achteruit gegaan en Europese beurzen blijven Amerika volgen. Nu tegen de avond begonnen deze dan toch terug plots te dalen en tijd later ook de DUW JONES terug geleidelijk begint te stijgen voor de sluiting van de Europese beurs.

  Voor de Amerikaanse beurs om 23 uur sluit is de Amerikaanse beurszen en DAX30 terug voldoende in de plus, dat weet ik nu al op voorhand dat deze voldoende gestegen zijn, samen met de DAX30. Dit weet ik al langer dan vandaag. Dit patroon heb ik al vorig jaar al vele malen opgemerkt en zeker rond 15.30 uur kan beginnen of iets later begint de Amerikaanse DOW JONES meestal ook geleidelijk te stijgen tot na 17.30 uur is het patroon. Het is nu 20.10 uur woensdag 10-02-2016.

  Dergelijk absurde beurs situaties gebeurt nu ook tijdens de dag, en dit heb ik nog nooit in andere jaren ooit gezien. Hier is nog kop of staart aan te krijgen, en zie dit niet als normale gang van zaken. Dit is al sinds begin van het jaar 2016 mij wel duidelijk al opgemerkt, maar nu nog tijdens de dag is voor mij wel duidelijk geworden.

  Hetgeen ik ook opmerkte dat de grondstoffen niet aanzienlijk begonnen te stijgen gelijk vorige week zegt mij ook al veel, en zijn van de week ook al deel terug gelopen t.o.v. de hoge winsten van vorige week, die tot tot zelfs 20% gestegen was op 1 dag.

Reacties zijn gesloten