zilverkoers – zilverprijs – zilver grafiek

zilverkoers historische grafieken en actuele zilverkoers

Zilverprijs daggrafiek

Zilverprijs maand grafiek

Zilverprijs grafiek 30 dagen

zilverprijs troy ounce

zilverkoers troy ounce

langetermijn grafiek van de zilverprijs

Op deze pagina vindt u de historische zilverkoers .  Hierboven staan de grafieken van zilverprijs  in dollar per ounce de standaardnotatie voor edelmetalen. Het rekenwerk dat nodig is voor de conversie van dollars naar euros en van troy ounce naar gram wordt al voor je gedaan wordt op de kitco website.  Als u hier klikt krijgt u de zilverprijs in euro per kilo.

Ontvang gratis het goudrapport waarmee u kunt inspelen op de stijgende zilverprijs en goudprijs.  Klik hier om goudrapport aan te vragen.

13 thoughts on “zilverkoers – zilverprijs – zilver grafiek

 1. Zo irritant dit; de zilverprijs wordt door de FED en grote banken bewust gedrukt omdat anders de lage rente niet meer kan worden gehandhaafd..
  De werkelijke waarde van zilver obv het vertrouwen is veel hoger…
  Maar ik als eenvoudige belegger weet het nu ook niet meer, want met boerenverstand heb ik zilver gekocht als veilige haven maar obv 1000 troy ounce/ ruim 31 kg ben ik nu 3 mille kwijtgeraakt.. Niets aan de hand als ik gewoon wacht, maar als je het geld op een gegeven moment nodig hebt is het wel een hard gelach… 15% verlies maak je immers niet snel meer goed…!
  Ik ben er doodziek van….

 2. @peter, Iedereen zit nu te kijken naar de lagere prijs. Leuk is het idd niet maar beleggen in een zwaar gemanipuleerde markt is risicovoller.

  En zoals je zegt je bent het geld pas kwijt als je je positie verkoopt.

  Fysiek zilver beleggen is het beste voor de lange termijn en een positie opbouwen doe je mi. het beste door geleidelijk in te stappen zodat de prijs middelt over een aantal weken.

 3. Was natuurlijk een enorme bubble , die nu 50% gedaald is maar : Zilverprijs staat vandaag (20dollar/ounce) nog 100% (!) hoger dan 5 jaar geleden (10 dollar/ounce! ) Is toch een super rendement ! ?
  Als jullie massaal gaan inkopen op 13.50dollar/ounce , dan doe ik dat op 14 dollar/ounce , dan is voor mij de kans kleiner dat ik verlies maak ! Alvast bedankt en fijne feestdagen. Malle pietje.

 4. De geschiedenis leert dat de zilverprijs jaar in jaar uit noteerde op ca 5 dollar/ounce en ook na enorme bubbles weer terug keerde naar die bodemkoers … Waarschijnlijk ligt die bodemkoers nu wel hoger … Dus bezint eer ge begint !
  malle pietje

 5. kan de zilverprijs ook in € per kg worden gegevn net als dat ook bij de goudprijs gebeurt?

 6. Het kunstmatig manupileren van goud en zilver, is wel degelijk zo, en zilver staat te laag t.o.v. goud, en zal stijgen, als de rente van Amerika terug verhoogd wordt, als ik het goed begrepen heb.

 7. zolang de economie niet aantrekt ( en dat zie ik niet direct gebeuren ) vrees ik dat de zilverprijs rond deze prijs zal blijven hangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*