Opmerkelijk verhaal aanslag op Borussia Dortmund

Naar nu is gebleken is een Russische optiebelegger de aanslagpleger op de spelersbus van Borussia Dortmund.
Hij had een lading Put opties op de aandelen Borussia gekocht en ging er vanuit dat een aanslag de aandelen een forse klap zouden geven.
Helaas voor hem ging die vlieger niet op. In feite kwam de koersklap pas toen hij al gepakt was.
Hij was overigens direct al opgevallen. Heel het restaurant was in rep en roer en hij ging doodleuk een steak bestellen.
Ooit eind vorige eeuw had de maffia in New York ook zulke ideeën. Ze gingen short in kleine aandelen en dan vervolgens ging de fabriek of het kantoorpand van die onderneming in vlammen op.
Wat ze nooit verwacht hadden, is dat bij een aanslag op een beursgenoteerde onderneming ook gekeken wordt naar de beurshandel in aandelen en opties. Ze werden dus via die link gepakt… Follow the money!
Zo waren er ook bij 9/11 opvallende transacties in Put opties op de vliegmaatschappijen die hun vliegtuigen gekaapt zagen worden.
Waarom werden die daders nooit gepakt?
Simpel… In gebouw 7, dat ook volkomen onlogisch en nog altijd onverklaarbaar compleet ingestort is, was het controlerende orgaan gevestigd. De gegevens zouden naar verluidt verloren zijn gegaan.
Nog altijd zijn er mensen die geloven dat een paar moslimterroristen uit pure geloofsmotieven de aanslagen gepleegd hebben. Hoe simpel kan je zijn.

Bron: BeursBox.nl

2 thoughts on “Opmerkelijk verhaal aanslag op Borussia Dortmund

  1. De mensen die geloven dat iemand met laptop en telefoon vanuit een grot van Afghanistan een grote aanval kan opzetten tegen het best beveiligde gebied op aarde, zijn echter nog veruit in de meerderheid.

    Feitelijk is het zo dat je mensen alles maar dan ook echt alles kan wijsmaken. You can fool all of the people all of the time, is het eigenlijk. Hoe onwaarschijnlijk ook. Er is een rotsvast vertrouwen in de overheid.

    Maar of ze het nu geloven of niet, veel maakt dat niet meer uit. In het westen is het nu just us. Justice is er niet meer.

  2. Er zitten zoveel losse eindjes aan het officiele verhaal dat je niet anders kan concluderen dat de torens met explosieven zijn neergehaald. De torens zijn namelijk te snel ingestort, iets meer dan de vrije val snelheid wat betekent dat de torens gewoon zijn opgeblazen. Ook bij het pentagon zijn miracaleus totaal geen vliegtuigresten gevonden. Vermoedelijk was dit een raket. Ongelooflijk dat de meeste mensen het officiele verhaal van de media “geloven”

Reacties zijn gesloten