Pas als het straks te laat is…

Naar aanleiding van mijn artikel van afgelopen vrijdag over de onvermijdelijke goudhype, kregen we een aantal vragen van lezers. De meest gestelde vraag is over wanneer die hype zal uitbreken.

Als we daarop echter het antwoord hadden, dan zou het leven wel héél gemakkelijk worden. Voor ons staat vast dát dit gaat gebeuren. Maar uiteraard is het onmogelijk te weten wannéér.

Daarom is geduld zo belangrijk bij beleggen!

Anderen vroegen of escalatie van de huidige problemen met Rusland en in het Midden-Oosten de vraag naar goud (en dus de goudprijs) zal doen stijgen. Een zeer goede vraag, waarop mijn antwoord kort en bondig is:

Pas als het straks te laat is…

2 thoughts on “Pas als het straks te laat is…

  1. Ik heb al jaren een aanzienlijke positie fysiek goud. Dus heb ik de afgelopen drie jaar ook behoorlijk stress ondervonden door de (door banksters en paniekerende US overheid gemanipuleerde) dalende goudprijs. Ik heb nooit één kilo verkocht en zal dat ook niet doen. Geduld is nu de zaak. Als je denkt dat je er straks nog wel op tijd in zult gaan zul je altijd te laat zijn, nog afgezien van het feit óf je dan nog een gram kunt krijgen wanneer de paniek uitbreekt. Eén ding is zeker, die paniek komt zeer onverwacht en zal ons overrompelen. Denk niet dat wel mee zal vallen. De geschiedenis heeft dat al zo vaak bewezen.

  2. De laatste jaren is het nagelbijten als fysieke goudbelegger. Zolang de papiergoud markt niet wordt losgekoppeld van de fysieke goud markt, zullen de prijzen gemanipuleerd blijven.
    Blijf in de “fundamentals” geloven!

Reacties zijn gesloten