Red uw vermogen, zolang het nog kan!

Hieronder een ingezonden artikel van een lezer. Een zeer interessant boekverslag met daarin conclusies die nog een stukje verder gaan dan wat u tot nu toe in onze artikelen hebt kunnen lezen. Ik raad u absoluut aan om het verslag te lezen. Het liefste zelfs twee keer!

Lees hier het origineel : Red uw vermogen, zolang het nog kan!

2 thoughts on “Red uw vermogen, zolang het nog kan!

  1. Dit gaat over boerenverstand of over hoe je simpel je bezit veilig kan stellen. De vraag hoe mensen, die bezit hebben dit hebben verkregen en positief inzetten voor de oplossing in deze crisses blijft achterwege.
    De ondertoon van het stukje is. Leer de mensen vooral in verhoudingen denken, wat bestaat in de aanvaarding dat er rijke en arme mensen zijn. Triest is dat alleen de overheid de verantwoording heeft voor het arme deel van de samenlevingen en de rijken opnieuw buiten schot blijven.Een forse aderlating van tientallen miljarden van de echte rijken zou veel lucht geven aan een oplossing van de problemen. Een dom super kapitalisme met een in zichzelf strakke narssistische structuur lijdt tot grote sociale onrust.

  2. Bezit bestaat „niet” met één wetswijziging bezit je helemaal niks meer. Geen huis, auto, voedsel geen eigenland geen spaargeld en zelf je inboedel kunnen ze beslag op leggen. En door één verandering in de wet, is alles legaal wat ze doen (en deze wetgeving ligt allang klaar). Heb je goud of zilver of nog andere middelen verstopt dan heb je kans dat je het beter kan hebben dan je buurman, maar uitkijken is dan wel héél verstandig, omdat de verrader niet slaap, doordat de economie is ingestort en het verboden wordt om buiten de overheid te handelen, en het bezit hebben van goederen zoals goud en zilver verboden wordt, en deze moeten worden afgegeven bij de overheid om zware straffen te voor komen.
    Op alles komt een zware straf te staan, en de humane straffen van nu zijn in tegen stelling nu extreem zwaar geworden.

Reacties zijn gesloten