Update gratis rapporten Goud +25% en Olie +40% + Brexit rapport

GLD

Na de positieve verwachtingen over goud hebben wij een Diagonale Spread op GLD (SPDR Gold Shares) opgezet. Deze bestaat uit een gekochte langlopende call-optie (in the money) en geschreven kortlopende call-optie out of the money.

Inmiddels is de goudprijs zo’n 5% gestegen. Dit heeft zowel een gunstig effect op de gekochte call-optie, die in waarde stijgt, als op de geschreven call-optie, die in waarde daalt. Na 2½ week in de trade staat de positie op een winst van 25% ten opzichte van de investering. Met nog 2 weken te gaan voordat de geschreven optie expireert en het aanhoudende positieve plaatje van goud, houden wij de positie nog aan.

 

USO

Ook hadden wij  een positieve visie op olie. Wij hebben ervoor gekozen een call-optie at the money te kopen op USO (United States Oil) met een looptijd van bijna een jaar, zodat we ruim de tijd hebben om gelijk te krijgen.

De olieprijs is de laatste weken met 16% gestegen. Hoewel het effect op langlopende call-opties in het algemeen nog niet zo heel groot is, staat onze positie toch al op bijna 40% winst ten opzichte van de investering! Wij wachten in ieder geval met het verzilveren van de winst tot USO de $ 10 aantikt.

 

Brexit

Beleggers die deze trades meepakte met bijvoorbeeld 1000 Euro per trade  hebben nu 650 Euro winst in een paar weken tijd.  Denkt u dat deze mensen met de volgende trade mee doen ? We gaan inspelen op de Brexit ja/nee uitkomst.

Zoals u weet is er de nodige onzekerheid over het wel of niet verlaten van de Britten uit de EU.  In de EU blijven zou de koers van het Britse Pond doen stijgen en eruit gaan enorm doen dalen.  Een ding is zeker zodra er duidelijkheid komt start die enorme beweging en zal zeer snel beklonken zijn.

Dus de volgende actie is inspelen op de Brexit  ja of nee onzekerheid.  We hebben een gratis rapport voor u gemaakt dat u hieronder aan kan vragen. Een aantal mensen die het goud en olie rapport aanvroegen konden we niet telefonisch bereiken om het rapport toe te lichten hebben om die reden het rapport niet gehad en de trades gemist. Want het rapport mailen we u na de toelichting.

Controleer aub u gegevens voordat u op aanvragen klikt.

Naam:
Mobiel:
Email Adres:
Akkoord:

 

2 thoughts on “Update gratis rapporten Goud +25% en Olie +40% + Brexit rapport

 1. Olie is terug in stijgende richting, en de vraag is of er nu afspraken zijn, buiten de productie die zou afgesproken
  zou zijn van januari 2016 niet te verhogen. Dit was wel toen hoogste productie moment en heeft mijn inziens
  geen effect, maar wel mogelijk van Amerika die al verschillende schallie producties heeft moeten stilleggen, door de verliezen en te lage prijs. Weet niet of er verder nog afspraken gemaakt worden in midden oosten met ander landen, die mogelijk wel bereid toe zijn, heb ik momenteel geen gegevens.

  Goud weet niet of deze zal blijven stijgen, met onzekerheid van Brexit zou dat wel in voordeel zijn van goud, en ook wel momenteel de reden kunnen zijn, van de aanhoudende stijging, die ik eerst niet direct verwacht had. Drachi komt ook nog volgende donderdag 10-03-2016 langs, en dit zal de rente nog mogelijk verder naar beneden manuvreren, sluit ik zeker niet uit en dan zal goud ook veder stijgen, wegens de rente verder omlaag zou gaan, en weinig alternatieven zijn. 1 – Obligaties worden steeds minder interessant, wegens de min rente al aangeboden worden. Beleggen in leningen die geen rente opleveren, maar waar je geld op toe legt. 2- op de beurzen beleggen 3 – goud en zilver is minder gunstig voor de algemene economie is alge meen bekend, maar heeft meer met wantrouwen te maken, en de minder gunstige vooruitzichten die de drijf veer wordt, zo niet, dan veranderd de situatie van de edelmetalen.

 2. Ontvangen nieuwsbericht i.v.m. olie voorraad.

  Alleen al de ontwikkelde landen in de wereld hebben momenteel een olievoorraad ter beschikking van meer dan 3 miljard vaten. Afgelopen jaar is deze voorraadberg met zo’n 250 miljoen vaten toegenomen, blijkt uit gegevens van energie-agentschap IEA.

  Een vat bevat 158,99 liter ruwe olie. Al zou de olieproductie per direct worden verlaagd, dan neemt volgens het energie-agentschap de olievoorraad nog zeker tot 2017 toe.

  Met de huidige voorraden kan de wereld zeker nog tot 2021 vooruit, aldus onderzoeksclub IEA.

  “Zelfs als vraag en aanbod in de loop van dit jaar in evenwicht komen, zal de markt zeggen ‘nou en’. Die wacht op bewijzen dat de olievoorraad daalt”, zegt Mike Wittner, hoofd oliemarkten van de bank Société Générale tegenover Bloomberg.

  GEEF OOK EIGEN OPMERKING VAN VROEGER ONTVANGENECONOMISCH NIEUWSBERICHT

  Nu tegen de stroom in blijven stijgen is niet de eerste keer, en heb bij KW resultaten dat de olie voorraad verder stijgen t.o.v. voorgaande KW, en op diezelfde namiddag de olie minstens 10% op einde van de Ameri
  kaanse beurs sluiting bleef stijgen. Wie zit hier achter is volgens de berichten die ik tijd geleden ontvangen, dat Goldman Sachs hier ook beinvloed. Dit verwonderd mij zeker niet, wegens er teveel economisch belang en mee gemoeid zijn in Amerika. Vele leningen van de zware schalie olie bedrijven ook grote verliezen leid en, en ook Goldman Sachs wel hier ook grote leningen aan die bedrijven heeft geleent, en hiermee is de cirkel gemaakt.

Reacties zijn gesloten